Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

  V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem. V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem.

více

Pravidla saunování

Pravidla saunování
Všude se mluví o tom, jak je relaxace důležitá pro správné fungování lidského těla a prevenci stresu. Pokud chcete pro svůj organismus i psychiku něco udělat, zkuste některou z doporučovaných wellness aktivit. Doporučujeme oblíbit si, stejně jako milióny dalších lidí na světe, finskou saunu. Pot z vás odplaví veškeré nečistoty a zbaví vaši mysl černých myšlenek. Myslete však na to, že i saunování má svá pravidla.
celý článek komentářů (0)

Intimní hygiena

Intimní hygienaMnoho lidí intimní hygienu podceňuje, nebo ji dokonce vůbec neprovozuje. Přitom její důležitost častokrát předčí i klasickou celkovou očistu. Pohlavní orgány jsou mnohem citlivější než ostatní části těla. Navíc ve chvíli, kdy si najdeme sexuálního partnera, se již stav našich pohlavních orgánů netýká pouze nás. Zatímco muži obvykle problémy s touto částí těla nemývají, u žen se často vyskytují různé zdravotní a velmi nepříjemné potíže.
celý článek komentářů (0)

Bělení zubů

Bělení zubůŽloutnutí zubů je nepříjemnou součástí našeho života. Můžeme ho omezit, nemůžeme mu však plně zabránit. Právě proto se snažíme hledat jiné způsoby, jak znovu získat zářivý bílý úsměv - vyzkoušejte bělení zubů!
celý článek komentářů (0)

Žehlička na vlasy - jak ji vybrat a používat

Žehlička na vlasy - jak ji vybrat a používatVlasy do roviny frčí už několikátou sezónu. Není divu, krásně dohladka vyžehlené vlasy vypadají za každých podmínek upraveně, lesknou se a září zdravím. Ale jak známo, zdání klame, dlouhodobě žehlené vlasy totiž ztrácejí pevnost, vlhkost i zmíněný lesk, lámou se a mohou i vypadávat. Používání žehličky na vlasy může způsobit takové poškození vlasů, že už nepomůže nic jiného než nůžky, v horším případě holicí strojek. Pojďme se tedy podívat, jak takovou správnou žehličku na vlasy vybrat a jak ji používat.
celý článek komentářů (1)

Plesovým šatům sluší perly!

Plesovým šatům sluší perly!Plesová sezóna je již v plném proudu a vy přemýšlíte, čím letos zabodovat. Nákup nových plesových šatů by však vaše peněženka neskousla, takže se budete muset spolehnout na to, co už máte. Není ovšem potřeba zoufat, i se starou výbavou se můžete stát hvězdou každého plesu! Říkáte si jak? Vsaďte na osvědčený trik Coco Chanel a ověšte se perlami!
celý článek komentářů (0)

Péče o nohy v zimě

Péče o nohy v ziměPokožka našeho těla potřebuje v zimě speciální péči. Tento fakt je většině z nás dobře znám, proto se také na zimu vybavujeme speciálními krémy a pomádami na rty, mažeme častěji tělovým mlékem a staráme se o ruce, které bývají od rukavic nepříjemně suché. Často se ale stává, že zapomínáme na jinou důležitou část našeho těla - nohy a chodidla. Jak o ně pečovat?
celý článek komentářů (0)

Silvestrovské líčení

Silvestrovské líčeníVánoce jako svátky klidu a dobré pohody probíhají obvykle podle tradic, v klasickém stylu a harmonii. Silvestr naopak nechává magickou atmosféru Vánoc prožitých s blízkými za sebou a slibuje něco nového. Kouzlo se mění v tajuplnost a očekávání. Nabízí příležitost opustit to staré a pustit se plnou hlavou do všeho nového. Jste-li po celý rok uvadlá šedá myška, využijte silvestrovské noci a proměňte se v ledovou královnu, vášnivou Carmen nebo pořádně vybarvenou rebelku.
celý článek komentářů (0)

Jak na kocovinu

Jak na kocovinuSilvestr se blíží kvapem a s ním i nezřízená konzumace alkoholu. Jen málo z nás dokáže odolat alkoholu, který v nás vytvoří ty povznášející pocity veselí, vlastní vtipnosti, neodolatelnosti a tak dále. Nic z toho nám ovšem nezůstane do druhého dne, kdy se naopak cítíme jak šmudly, je nám zle, chce se nám zvracet, máme sucho v puse, třeští nám hlava, třese se tělo, zkrátka kocovina! Abstinent řekne, tak nepijte, ale to není řešení. Na kocovinu lze vyzrát, tedy alespoň částečně. Pojďme se tedy podívat jak.
celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.