Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

  V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem. V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem.

více

Stylizace s botami na ploché podrážce

Stylizace s botami na ploché podrážce

Boty na ploché podrážce jsou velmi pohodlné, ačkoli mnoho žen tvrdí, že jim berou ženský šarm. Všechno však závisí na tom, jak stvoříme na jejich základě stylizaci a jakým způsobem zdůrazníme ženskost, abychom bez ohledu na plochou podrážku vypadaly fenomenálně. Dnes prezentujeme několik módních stylizací s botami bez podpatku v hlavní roli.

celý článek komentářů (0)

Nastřelování vlasů jako řešení počínající pleše? Cena tohoto zákroku není překvapivě nijak závratná.

Nastřelování vlasů již dávno není finančně dostupné jen pro lidi s nadprůměrnými příjmy. Pokud máte lehce prořídlé vlasy, nebo se vám již objevila pleš a ani vlasový šampon vám nepomohl, nemusíte již řešit svůj problém všemožnými pokrývkami hlavy či dokonce metodou „do hola“. Transplantaci vlasových kořínků lze podstoupit i na splátky.

celý článek komentářů (0)

Plastika prsou je touhou nejedné ženy. Jsou ale i jiné cesty k lepšímu poprsí

Plastika prsou je v dnešní době stále častější krok k tomu, jak se přiblížit svému ideálu krásy. Podíváme-li se ale do historie, uvidíme, že touha po krásnějším poprsí není nic nového. Plastika nicméně nepatří mezi nejlevnější zákroky a pokud se svěříte do rukou špatného chirurga, můžete ještě litovat. Existují ale i přírodní cesty k hezčímu poprsí. V tomto článku se dozvíte několik tipů a způsobů, jak lze zpevnit poprsí a podpořit jejich přirozený tvar.

celý článek komentářů (0)

Pánské bombery: Klasika, kterou musíte mít!

Pánské bombery: Klasika, kterou musíte mít!

Bombery pochází už z 2. světové války, od té doby ale mají za sebou dlouhý vývoj a několik úprav. Dnešní bomber je bunda charakteristická širšími rameny a užším pasem na gumu. Charakterizuje ji praktičnost a zároveň lichotí téměř každé postavě, proto se postupem času staly tak oblíbenými.  Mají svoje místo v dámském i pánském šatníku a nejčastěji se nosí na jaře a na podzim. Mezi našimi tipy ale nechybí ani vyloženě zimní nebo naopak lehké letní varianty. Jaký si vyberete vy?

celý článek komentářů (0)

Poradíme vám, jak nosit pončo

Velmi moderní částí svrchního oděvu v posledních letech je pončo. Tato část oděvu je velmi praktická a vypadá efektně a elegantně. V chladném počasí vás krásně zahřeje, v létě jeho volný styl střihu a jemnější materiály zapůsobí tak, že vám není horko a cítíte se svěže a uvolněně, navíc chrání před sluncem.

celý článek komentářů (0)

Přirozené líčení sluší všem

Máte rádi kosmetiku a líčení, ale zároveň chcete vypadat přirozeně? V tom případě vsaďte na jednoduché denní líčení, ve kterém budete vypadat mladistvě a svěže. Takové líčení se hodí do práce, na pohovor, ale také s kamarádkami do města nebo na rande. Inspirujte se, jak na to.

celý článek komentářů (0)

Zdravý spánek - spánek pro krásu aneb I spánek je umění

Zdravý spánek - spánek pro krásu aneb I spánek je umění

Zhruba třetinu svého života člověk prospí. Spánek je útlumově-relaxační fáze organismu. Jeho význam tkví především v regeneraci centrálního nervového systému. To však neznamená, že tato doba uplyne bez jakéhokoliv užitku. Nezbytným předpokladem vaší krásy je tedy dostatek spánku. Poskytněte svému organismu dost času na to, aby mohl nabrat nové síly, a vy jste tak mohli v dobré kondici započít další den.

celý článek komentářů (0)

Od korzetů po ztrátu elegance: Jak šel čas s dámským oblečením?

Rychlost současné doby se nepromítá jen v technologiích a životním stylu, ale také v módě. Snad nikdy se v lidské historii nestřídaly módní trendy tak rychle jak dnes. Čím vším si ženy prošly, než si mohly začít užívat současné svobody v oblasti dámského oblečení?

celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.