Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

  V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem. V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem.

více

Dokonalé nehty může mít každá žena!

Dokonalé nehty může mít každá žena!

Ženy si potrpí na svůj zevnějšek. Chtějí se líbit a věnují péči o tělo spoustu času. Někdy však zapomínají na detail, který může celkový dojem výrazně ovlivnit. Kam tím míříme? K úpravě nehtů. Pokud vám příroda nenadělila do vínku přirozeně krásné a zdravé nehty, případně jen toužíte po změně, nemusíte z toho smutnit. Perfektního výsledku dosáhnete poměrně snadno – vymodelujte si populární gelové nehty!

celý článek komentářů (0)

Kvalitní české produkty DERMACOL nově v nabídce e-shopu Nehtyprofi.cz

Kvalitní české produkty DERMACOL nově v nabídce e-shopu Nehtyprofi.cz

Zajímá vás kosmetika, přípravky pro péči o pleť, nehty a vlasy? Pak určitě navštivte stránku obchůdku Nehtyprofi. Jak už název napovídá, tento e-shop, který má i kamennou prodejnu, se specializuje na nehtové produkty. Na své si přijdou příznivkyně gelových nehtů a fanynky modeláže nehtů. Kromě kvalitních pomůcek právě pro modeláž nehtů a tvorbu „gelovek“ v sortimentu najdete mnoho zajímavých kosmetických produktů. E-shop vychází vstříc svým zákaznicím a nově přináší i výrobky kvalitní české značky Dermacol. Jelikož jde o jednu z neprodávanějších značek kosmetiky u nás, není divu, že se v sortimentu nesmí chybět.

celý článek komentářů (0)

Metalické tetování Hit letošního léta

Zajímáte se o žhavé novinky a trendy v oblasti módy a doplňků? Pak vězte, že letošní sezónu ovládnou metalická tetování. Nebojte se, jde pouze o dočasné tetování – kresby, které dokonale vyniknou na opálené pokožce. Zdravotně jsou zcela nezávadné a navíc jde o dokonalý doplněk, který zaujme na první pohled. Nechte se inspirovat.

K létu patří doplňky

Jistě s námi budete souhlasit, že každý outfit dokonale podtrhne vhodný doplněk. Jistě jste už slyšeli o takzvaném „falešném“ tetování, tedy malování na kůži, které vydrží několik dnů, a poté se smyje. V současné době je v kurzu takzvané metalické tetování, které na opálené kůži vypadá velmi pěkně. Jde o dokonalé spojení jednoduchosti dočasného tetování a originálního designu. Metalické tetování je jako šperk nakreslený na kůži, který lze jednoduše nanést a ještě snadněji odstranit a dle potřeby změnit jiný design.

celý článek komentářů (0)

Krásné ruce může mít opravdu každý!

O gelových nehtech panuje obecně mnoho domněnek a polopravd. Každá z nás jistě slyšela o kamarádce kamarádky, který slyšela, že jedné paní z modelovaných nehtů slezl celý nehet, případně další velmi děsivé historky. Dalším mýtem je fakt, že je modeláž nehtů drahá, náročná a musí se často obnovovat. Pravda je však taková, že je velmi jednoduchá, a když budete chtít, zvládnete ji hravě sama doma. Stačí k tomu jen pár šikovných věcí! Stejně jako u všech ostatních produktů péče o krásu však nezapomínejte na fakt, že byste měla používat kvalitní produkty, které o nehty pečují a udržují je pěkné a zdravé.

celý článek komentářů (0)

Profesionální péče o vlasy v pohodlí domova? Jde to!

Také toužíte po dokonalé lesklé a zdravé hřívě vlasů jakou se pyšní celebrity na červeném koberci? Myslíte si, že bez pravidelné péče zkušeného profesionála podobného efektu nikdy nedocílíte? Nemůžete si dovolit chodit pravidelně do kadeřnických salónů a tak jste se svého snu o dokonalých vlasech vzdala?

Nevzdávejte se! Stačí dodržet pár triků a profesionální péči o vlasy si můžete dopřát zadarmo sama doma. Vystačíte si jen s pár drobnostmi.

celý článek komentářů (0)

Začínáte s dietou? Nezapomeňte na naše rady

Začínáte s dietou? Nezapomeňte na naše rady

Spousta z nás je možná přesvědčena, že držení diety spočívá pouze v omezení množství stravy, ale není tomu tak. Rozhodnete-li se být na dietě a jste přesvědčeni, že ji chcete opravdu dodržet, změní se dočasně i celkový styl vašeho života. Nyní se společně podíváme na nezbytné náležitosti, na které nesmíte zapomenout.

celý článek komentářů (0)

Vhodná péče o vlasy? Dodržujte několik důležitých kroků!

Vhodná péče o vlasy? Dodržujte několik důležitých kroků!

Vlasy mohou být poškozeny z mnoha různých důvodů. Špatná strava, stres, nedostatek času na péči, vrozené predispozice i nekvalitní vlasová kosmetika a kadeřnické potřeby – to vše se může negativně projevit na zdraví vlasů. Jak o ně tedy pečovat správně?

celý článek komentářů (0)

Proč chtěla Jitka větší prsa?

Proč chtěla Jitka větší prsa?

Zdálo by se, že mladou pracovnici reklamní agentury Jitku nic netrápí. Se svým životem je spokojená, obklopují ji přátelé, kteří jsou jí oporou, ve volném čase se věnuje sportu, a k tomu má krásnou štíhlou postavu a dlouhé blond vlasy. Kdybyste se jí ale zeptali na spodní prádlo, konkrétně na podprsenku, řekne vám, že i na brusle si obléká push-upku, protože se stydí za svoje malá prsa. Protože už se tímto problémem nechtěla dál trápit, rozhodla se pro plastickou operaci prsů. Byla si jistá, že bude mít svoje tělo radši, a hlavně, že se jí zvedne sebevědomí.

celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.