Vyrazte na masáž! Ale na jakou?

Vyrazte na masáž! Ale na jakou?

Rozhodli jste se, že si dopřejete blahodárnou masáž a ulevíte svým bolavým zádům, ztuhlé šíji nebo přetíženým svalům? Masáže mají mnohaletou tradici a prokazatelně prospívají tělu i mysli. Jak ale z nepřeberného množství vybrat tu, která vám nejvíce pomůže?

více

Pravidla saunování

Pravidla saunování
Všude se mluví o tom, jak je relaxace důležitá pro správné fungování lidského těla a prevenci stresu. Pokud chcete pro svůj organismus i psychiku něco udělat, zkuste některou z doporučovaných wellness aktivit. Doporučujeme oblíbit si, stejně jako milióny dalších lidí na světe, finskou saunu. Pot z vás odplaví veškeré nečistoty a zbaví vaši mysl černých myšlenek. Myslete však na to, že i saunování má svá pravidla.
celý článek komentářů (0)

Intimní hygiena

Intimní hygienaMnoho lidí intimní hygienu podceňuje, nebo ji dokonce vůbec neprovozuje. Přitom její důležitost častokrát předčí i klasickou celkovou očistu. Pohlavní orgány jsou mnohem citlivější než ostatní části těla. Navíc ve chvíli, kdy si najdeme sexuálního partnera, se již stav našich pohlavních orgánů netýká pouze nás. Zatímco muži obvykle problémy s touto částí těla nemývají, u žen se často vyskytují různé zdravotní a velmi nepříjemné potíže.
celý článek komentářů (0)

Péče o nohy v zimě

Péče o nohy v ziměPokožka našeho těla potřebuje v zimě speciální péči. Tento fakt je většině z nás dobře znám, proto se také na zimu vybavujeme speciálními krémy a pomádami na rty, mažeme častěji tělovým mlékem a staráme se o ruce, které bývají od rukavic nepříjemně suché. Často se ale stává, že zapomínáme na jinou důležitou část našeho těla - nohy a chodidla. Jak o ně pečovat?
celý článek komentářů (0)

Jak na kocovinu

Jak na kocovinuSilvestr se blíží kvapem a s ním i nezřízená konzumace alkoholu. Jen málo z nás dokáže odolat alkoholu, který v nás vytvoří ty povznášející pocity veselí, vlastní vtipnosti, neodolatelnosti a tak dále. Nic z toho nám ovšem nezůstane do druhého dne, kdy se naopak cítíme jak šmudly, je nám zle, chce se nám zvracet, máme sucho v puse, třeští nám hlava, třese se tělo, zkrátka kocovina! Abstinent řekne, tak nepijte, ale to není řešení. Na kocovinu lze vyzrát, tedy alespoň částečně. Pojďme se tedy podívat jak.
celý článek komentářů (0)

Kosmetický laser

Kosmetický laser

Kůže jako největší orgán na lidském těle nám také často působí nejvíc obtíží. Akné, prasklé žilky, jizvy, ekzémy, opary a tak dále trápí velkou většinu lidí. Věčný boj s těmito problémy se však již daří vyhrávat, a to díky laseru. Při vyslovení slova laser nejednoho z nás zamrazí, naše představy jsou však většinou nejasné. Proto se nyní pojďme s touto přínosnou věcičkou trochu seznámit.

 
celý článek komentářů (0)

Kosmetika čistě přírodní

Kosmetika čistě přírodníNávrat k přírodě zažívá v posledních letech ohromný boom. Od dob Hippies se znovu otevřeně diskutuje o používání čistě přírodních výrobků zejména ve spojení s odpady a globálním oteplováním. Výrobci kosmetiky stále častěji popisují své výrobky jako přírodní, i když tím obvykle vlastně myslí jen to, že výrobek obsahuje nějaké přírodní výtažky. Pro ty, co by chtěli používat doopravdy přírodní kosmetiku, máme několik rad, jak ji poznat.
celý článek komentářů (0)

Jak pečovat o pleť

Jak pečovat o pleť

Pokud se s naším tělem něco děje, dá to najevo. Nedostatek péče či výživy, špatná strava a únava se nejvíce projevují tam, kde nás to nejméně těší - na obličeji. Když už nedokážeme obelhat naše tělo, můžeme alespoň trochu klamat okolí. Pomocí správné péče a různé kosmetiky - ať už přírodní nebo chemické - můžeme pleť udržovat neustále zdravou a svěží.


 

celý článek komentářů (0)

Odstranění chloupků natrvalo!

Odstranění chloupků natrvalo!Nežádoucí chloupky na těle jsou přirozeným nepřítelem nejen většiny žen, ale také velké skupiny mužů. S jejich odstraňováním měli své zkušenosti již naši starověcí předkové. Pak na několik staletí tento trend opadl, aby se zase vzkřísil na konci dvacátého století a stal se naprostou hygienickou nezbytností století jednadvacátého. Odstraňování chloupků je však nepříjemná zdlouhavá činnost, kterou je navíc nutno poměrně často opakovat. Ovšem s moderní technikou přicházejí také nové možnosti a s nimi i vidina trvalého odstranění chloupků!
celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.