Šperk jako dědictví: Předávání pokladů generacemi

Šperk jako dědictví: Předávání pokladů generacemi

Když se zmíníme o dědictví, na mysl nám často přijdou nemovitosti, staré dopisy nebo rodinné fotografie. Ale mezi těmito památkami se často nachází také rodinné šperky (prsteny, náušnice, náhrdelníky) - malé kousky historie, které si předáváme z generace na generaci.  

více

Biokosmetika: Pohlazení z přírody

Biokosmetika: Pohlazení z přírodyNedá na ni dopustit Gwyneth Paltrow i celá plejáda dalších celebrit a své místo si pomalu ale jistě nachází i na našich nočních stolcích a koupelnových poličkách. Řeč je o přírodní neboli biokosmetice, která zažívá v posledních letech obrovský boom. Zjistěte, proč ji vaše pleť ocení, jak ji v obchodech poznáte a zda má vůbec nějaké nevýhody.
celý článek komentářů (0)

Jak získat dlouhé a husté vlasy? Nechejte si je prodloužit!

Jak získat dlouhé a husté vlasy? Nechejte si je prodloužit!Velké množství žen není spokojeno se svými vlasy, protože se jim vlní, lámou nebo třeba nemohou dorůst do délky, kterou by jejich majitelka uvítala. Pro všechny nespokojené majitelky krátkých vlasů existuje řešení. Internetový obchod nabízející mnoho odstínů a barev vlasů k prodloužení.
celý článek komentářů (0)

Oslňte krásou svých nohou! Tipy a triky pro správnou péči o vaše nohy a nehty

Oslňte krásou svých nohou! Tipy a triky pro správnou péči o vaše nohy a nehtyPřečetla jste na jaře spousty článků obsahujících rady a tipy pro krásné nohy, a přesto ještě pořád závidíte každé ženě, která projde v minisukni kolem vás, má "proklatě" krásné nohy a samozřejmě neujde pozornosti žádného muže? Upoutat pozornost opačného pohlaví by neměla být prvotní motivace pro to, abyste o sebe začala pečovat - především se musíte cítit ve svém těle dobře vy sama. Ovšem proč toho nevyužít, že? Vytvořte si s námi svůj systém péče o nohy a brzy budete právě vy tou kráskou, za kterou se všichni budou otáčet!
celý článek komentářů (0)

Zdravé opálení s okamžitým účinkem. Samoopalovací přípravky a jak je používat

Zdravé opálení s okamžitým účinkem. Samoopalovací přípravky a jak je používat
První teplé dny nás nutí shodit teplé zimní vrstvy a vystavit pokožku sluníčku. Nechcete-li oslavit příchod jara s bledým obličejem a pokožkou bez barvy, vyzkoušejte některý z nabídky samoopalovacích krémů, s kterými si za pár minut vykouzlíte zdravě vypadající snědou pleť.
celý článek komentářů (4)

Štíhlejší postava přes víkend?

Štíhlejší postava přes víkend?Štíhlejší postava přes víkend? Fikce nebo realita? V pátek sotva dopnu sako a v pondělí mám bříško jako trampolínku. Stojím před zrcadlem a zkoumám svůj profil. Bříško je vyklenuté, životospráva nezabírá. Chci štíhlejší pas a dokonalou postavu. Jak na to?
celý článek komentářů (0)

Šperky z chirurgické oceli – ozdoba každé ženy

Šperky z chirurgické oceli – ozdoba každé ženyChirurgická ocel je v současné době nejpopulárnějším materiálem pro výrobu šperků. Po důvodech obrovské popularity šperků z chirurgické oceli nemusíme pátrat dlouho: jde o kombinaci vynikajících funkčních vlastností, nádherného designu, a především přijatelné ceny. Z tohoto materiálu dnes již můžete koupit prakticky cokoliv.
celý článek komentářů (0)

Ulehčete si život s kontaktními čočkami

Ulehčete si život s kontaktními čočkamiKontaktní čočky představují moderní optickou zdravotní pomůcku, která se nasazuje přímo na oční rohovku. Lze jimi řešit korekci různých optických vad, především krátkozrakost, dalekozrakost, presbyopii a astigmatismus.
celý článek komentářů (0)

Nákupem brýlí na internetu ušetříte

Nákupem brýlí na internetu ušetříteNákup dioptrických brýlí přes internet již není ani u nás žádnou novinkou. Stále více lidí dává přednost nakupování z pohodlí domova a tento trend se nevyhýbá ani oční optice. Například kontaktní čočky se prodávají přes internet již zcela běžně a v posledních dvou letech si přes web můžete objednat dokonce i své dioptrické brýle. Přestože mnoho lidí má z nákupu brýlí „na dálku" obavy, cenová výhoda je natolik lákavá, že to nakonec vyzkouší. Na co je však potřeba dat si pozor?
celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.