Vyrazte na masáž! Ale na jakou?

Vyrazte na masáž! Ale na jakou?

Rozhodli jste se, že si dopřejete blahodárnou masáž a ulevíte svým bolavým zádům, ztuhlé šíji nebo přetíženým svalům? Masáže mají mnohaletou tradici a prokazatelně prospívají tělu i mysli. Jak ale z nepřeberného množství vybrat tu, která vám nejvíce pomůže?

více

Buďte krásná díky lunárnímu kalendáři

Buďte krásná díky lunárnímu kalendářiO tom, že Měsíc ovlivňuje příliv a odliv, slyšel již dozajista každý. Stejně tak je nám z pohádek, pověstí i současných zkušeností bylinkářů známo, že bylinky nasbírané za úplňku mají blahodárnou, dokonce prý až kouzelnou moc. Ale o skutečnosti, že Měsíc ovlivňuje krásu našich vlasů, pleti i účinnost redukční diety či jakýchkoli chirurgických zákroků, už ví málokdo. Pojďme si tedy o tom něco povědět.
celý článek komentářů (0)

Oslňte krásou svých nohou! Tipy a triky pro správnou péči o vaše nohy a nehty

Oslňte krásou svých nohou! Tipy a triky pro správnou péči o vaše nohy a nehtyPřečetla jste na jaře spousty článků obsahujících rady a tipy pro krásné nohy, a přesto ještě pořád závidíte každé ženě, která projde v minisukni kolem vás, má "proklatě" krásné nohy a samozřejmě neujde pozornosti žádného muže? Upoutat pozornost opačného pohlaví by neměla být prvotní motivace pro to, abyste o sebe začala pečovat - především se musíte cítit ve svém těle dobře vy sama. Ovšem proč toho nevyužít, že? Vytvořte si s námi svůj systém péče o nohy a brzy budete právě vy tou kráskou, za kterou se všichni budou otáčet!
celý článek komentářů (0)

K zubaři bez bolesti. Vrtačkám odzvonilo, revoluci přináší ošetření zubního kazu ozónem!

K zubaři bez bolesti. Vrtačkám odzvonilo, revoluci přináší ošetření zubního kazu ozónem!Dovedete si představit, že u zubního lékaře neuslyšíte nepříjemný bzučivý zvuk zubní vrtačky, který u mnohých vyvolává přímo záchvaty paniky, ale jen tiché pípání? A že když vám bude lékař ošetřovat kaz, vůbec to neucítíte? Že je to váš sen, hudba budoucnosti, ale realita je bohužel jiná, a to krutá? Mýlíte se. Ono to totiž jde: s ozónem!
celý článek komentářů (3)

Pivní koupel nejen pro hospodské štamgasty

Pivní koupel nejen pro hospodské štamgasty
Pivo je právem považováno za nejpopulárnější alkoholický nápoj českého národa. Jeho popíjení máme spojeno s návštěvami známých, bary a pivnicemi, sledováním sportovních pořadů i letními večery. A nejen to! Zlatavý mok nejenže skvěle chutná, ale prospívá lidskému zdraví, a to i při vnější aplikaci. Nechte se unášet na vlnách chmelového nápoje v pivních lázních a udělejte něco pro zdravé tělo i klidnou mysl. Čím pivo pomáhá?
celý článek komentářů (1)

Relaxujte ve vlastních domácích lázních

Relaxujte ve vlastních domácích lázních
Vánoce jsou za námi, prací či zkouškami zaplněný leden také a většina z nás se už nemůže dočkat prvních jarních paprsků, sněženek a petrklíčů a procházek probouzející se krajinou. Do jara ještě nějaký ten pátek zbývá, to však není důvod ke smuteku. Dlouhé únorové večery si můžete zpříjemnit voňavými domácími koupelemi, které vám dají pocit luxusních lázní bez nutnosti sahat hluboko do peněženky. Nechte se inspirovat našimi tipy na podomácku připravené wellness potěšení.
celý článek komentářů (1)

Jak na ploché bříško

Jak na ploché bříškoVánoce, svátky pohody a klidu. Dopřáváme si sladkostí i dalších lahůdek. Novoroční rozjímání nám pak mnohdy naruší vlastní sebekritika. Každoroční nereálná předsevzetí se nám začnou honit hlavou.
celý článek komentářů (0)

Vrásky a jak na ně

Vrásky a jak na něNepěkné rýhy v obličeji netřeba více představovat. Tvoří se postupně s přibývajícím věkem a jen těžko najdete někoho, kdo by je neměl. Vrásky sužují zejména ženy. Ty pak s pocitem ubývající krásy hledají způsoby, jak se jich zbavit. Aby byl boj s nepřítelem účinný, musíte se s ním nejprve seznámit, poté zahájit útok a když to nevyjde, můžete alespoň zahladit stopy.
celý článek komentářů (0)

Bambucké máslo pro vaši pokožku

Bambucké máslo pro vaši pokožku
Hledáte tajemství vyživené, vláčné a nestárnoucí pokožky? Vyzkoušejte bambucké máslo. Tento kosmetický zázrak z Afriky si již získal spoustu příznivců po celém světě. Rozšíříte jejích řady?
celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.