Vyrazte na masáž! Ale na jakou?

Vyrazte na masáž! Ale na jakou?

Rozhodli jste se, že si dopřejete blahodárnou masáž a ulevíte svým bolavým zádům, ztuhlé šíji nebo přetíženým svalům? Masáže mají mnohaletou tradici a prokazatelně prospívají tělu i mysli. Jak ale z nepřeberného množství vybrat tu, která vám nejvíce pomůže?

více

Tajemství kopřivového čaje

Tajemství kopřivového čajeNapadlo vás někdy spojit vycházku do lesa se sbíráním bylinek na čaj? Pokud si myslíte, že podobné věci jsou přežitkem z předminulého století, mýlíte se. Příroda má neustále co nabídnout. A je to to nejlepší, co můžete vlastnímu tělu dát. Zkuste si tedy vyjít do lesa a nasbírat pár rostlinek pro vaši očistnou kúru a regeneraci!
celý článek komentářů (0)

Jak zvolit dokonalý sestřih?

Jak zvolit dokonalý sestřih?Také si občas zoufáte nad svými vlasy a jejich střihem? Říkáte si, že už s tím musíte něco udělat? Přitom ale přesně nevíte, co tím "něco" myslíte? V tom případě mějte na paměti, že ne každý účes je ten pravý pro váš obličej. Před tím, než se pro nějaký typ sestřihu rozhodnete, měla byste vědět, jestli se k vašemu tvaru obličeje vůbec hodí. Ale jaká pravidla zde vlastně platí a co byste měla respektovat?
celý článek komentářů (1)

Pedikúra aneb Léto se blíží

Pedikúra aneb Léto se blíží
S blížícím se létem a sílícími slunečními paprsky musíme odhalovat více a více. A tak i ta místa našeho těla, která jsme přes zimu mírně zanedbávali, najednou vykouknou na denní světlo. S blížícím se létem bychom tak měli věnovat zvýšenou péči zejména nohám a chodidlům. Proto neváhejte a zamiřte do salonu zbavit plosky tvrdé kůže. Navíc pro vás máme tip- udělejte si profesionální pedikúru sami doma!
celý článek komentářů (0)

Detoxikace: kouzlo regenerace

Detoxikace: kouzlo regeneraceNaše tělo trpí po dlouhé zimě únavou a vyčerpáním. Jak se zbavit malátnosti a zbytečných faldíků? Ideální je začít s celkovou očistou těla. Zbavíte se škodlivin, organismu dodáte energii a zlepšíte si náladu.
celý článek komentářů (0)

Depilace versus epilace

Depilace versus epilace
Dávno pryč je ta doba, kdy ženy chodily na koupaliště ve své „přirozené kráse“ a umělé odstraňování drobných chloupků se příliš neřešilo. Ženy v dřívějších desetiletích nemusely věnovat pozornost upravování lýtek, stehen, podpaží, třísel, horního rtu a tak dále. Dnešní módní trendy po celém světě však diktují ženám hladkou a hebkou kůži bez jediného chloupku. Vidíme-li dnes v autobuse ženu, které se pod punčochami rýsuje výrazné ochlupení, za které by se ani pravý horal nemusel stydět, považujeme to nejen za módní, ale dokonce i za společenské faux pas. Všichni se pravděpodobně shodneme, že vytrhávání chloupků je dnes pro ženy nutností. Ale jak na to?
celý článek komentářů (0)

Relaxace s vůní medu a čokolády

Relaxace s vůní medu a čokolády
Wellness centra a kosmetické salony se poslední dobou předhánějí v nabídce těch nejpříjemnějších a nejzajímavějších procedur. Klasická sportovní masáž má pořád své kouzlo, přesto se během několika posledních let vyrojily její různé obměny a variace. Kdo by si například před několika lety pomyslel, že se může koupat v horké voňavé koupeli doplněné zlatými třpytkami? My vám ale dnes představíme jinou voňavou pochoutku, při které potěšíte smysly a zaručeně neztloustnete. Horkou novinkou posledních dvou let jsou totiž čokoládové a medové masáže.
celý článek komentářů (1)

Ájurvéda

ÁjurvédaPřed více než pěti tisíci lety vznikl v Indii systém péče o sebe sama zvaný ájurvéda. V celém světě získala ájurvéda velkou popularitu, stovky léčitelů a tisíce obyčejných lidí využívají jejích praktik a vyzkoušených principů, aby dosáhly lepšího života.
celý článek komentářů (0)

Zimní péče o ruce

Zimní péče o ruce

Určitě není třeba připomínat, že ruce jsou vlastně vizitkou člověka. Vláčná a hydratovaná pokožka na rukou spolu s pěstěnými nehty by měla být samozřejmostí u každé ženy, ale ani muži by neměli péči o ruce a nehty zanedbávat. Ženy se totiž dívají především na ně. O ruce jistě pečujete i během ostatních ročních období, zimní měsíce však vyžadují speciální ochranu kůže na rukou.

celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.