Proč lidé tolik nenakupují biopotraviny? Důvodů je mnoho

Proč lidé tolik nenakupují biopotraviny? Důvodů je mnoho

Biopotraviny na první pohled vypadají jako ideální způsob obživy. Je to ale pravda? Na to se podíváme v tomto článku.

více

Proč lidé tolik nenakupují biopotraviny? Důvodů je mnoho

Proč lidé tolik nenakupují biopotraviny? Důvodů je mnoho

Biopotraviny na první pohled vypadají jako ideální způsob obživy. Je to ale pravda? Na to se podíváme v tomto článku.

celý článek komentářů (0)

Fotogalerie: Chcete se najíst v Brně, jako na dovolené v Itálii?

Fotogalerie: Chcete se najíst v Brně, jako na dovolené v Itálii?

Milujete italskou kuchyni, ale nestačí vám jednou za čas na přímořské dovolené? Víte, že si pravou italskou kuchyni můžete dopřát i v Brně?

celý článek komentářů (0)

Rybí speciality na váš stůl

Rybí speciality na váš stůl

Připravte lahodnou rybí specialitu, o které se bude mluvit ještě dlouho po vaší hostině. Máme pro vás pár tajných tipů, které z vás udělají v očích vašich hostů doslova specialistu na rybí pochoutky.

celý článek komentářů (0)

Zájem o rozvoz jídla strmě vzrostl

Sice jsou doby, kdy byly uzavřené restaurace a hospody už dávno pryč a lidé se vrací ke svému normálnímu životu, ale v některých ohledech zůstává situace stejná jako v případě koronaviru panujícího venku. Mluvíme konkrétně o rozvozech jídla ve Frýdku-Místku a jinde v republice. Právě o rozvoz jídla strmě vzrostl zájem, i když si všichni mohou přijít do restaurace na své oblíbené jídlo. Lidé zkrátka do jisté míry zlenivěli a rozvoz jídel je něco, čeho se nechtějí vzdát.

celý článek komentářů (0)

Cimbálovka Praha zajistí program pro restaurace i na svatby a večírky

Cimbálová muzika je neodmyslitelně spojena s Moravou a vynikajícím vínem. Často doprovází ochutnávky v malebných vinných sklípcích, zaznívá na festivalech folklórní hudby i ve stylových restauracích. Její atraktivitu ještě zvyšuje fakt, že ji obvykle hrají muzikanti odění do pestrých a bohatě zdobených moravských lidových krojů.

celý článek komentářů (0)

Otočný gril na kuře se dá použít i na domácí gyros

Otočný gril na kuře se dá použít i na domácí gyros

Češi grilování milují a letos už je grilovací sezóna v plném proudu. Mohlo by se zdát, že grilovaného masa se člověk nikdy nepřejí, ale není to pravda. Jestli nevíte, do čeho ještě maso naložit a jakou barbecue omáčku si pořídit, abyste potěšili chuťové buňky něčím novým, možná by nebylo na škodu zvážit koupi nového grilu.

celý článek komentářů (0)

Rodinná výuka výživy v kuchyni

Rodinná výuka výživy v kuchyni

Společné vaření je jedním ze způsobů, jak příjemně strávit čas s rodinou doma. Kromě poznávání nových chutí může mít ještě další důležitý význam, např. může být formou výuky výživy. Získávání znalostí o nutričních hodnotách výrobků a jejich vlivu na organismus, jako je například budování imunity, stojí za to spojit s kulinářskými aktivitami a začít již od útlého věku.

celý článek komentářů (0)

Krůta v kuchyni na jaře

Krůtí maso má vysoký obsah bílkovin, je zdrojem vitaminů B3, B6, B12 a také draslíku, fosforu a zinku. Kromě toho má také mnoho dalších výhod, mimo jiné kulinářskou různorodost. 
Se zeleninou, vařená, s přídavkem exotických chuťových tónů nebo jako složka polévky – to jsou jen některé příklady jeho použití. Představujeme vám špetku informací o krůtím mase a tři kulinářské inspirace speciálně pro teplé jarní dny.

celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.